Short break

Een onderdeel van de hulpverlening van Room2C is om leidinggevenden in kerken, of zendelingen een mogelijkheid te bieden om een korte periode er even tussenuit te kunnen en zo een stukje afstand tot de persoonlijke omstandigheden en/of werksituatie te creëren.

Wij hebben de mogelijkheid om een persoon of echtpaar te kunnen plaatsen in het gastenverblijf van een omgebouwde oude boerenschuur aan de rand van een landgoed bij Amersfoort. Het gastenverblijf zit in het achterste gedeelte, en is voorzien van een keuken, douche, zithoek en slaapplaats. Er is ruimte om buiten in de tuin te zitten, te gaan wandelen en de rust van de omgeving te ervaren.

Het verblijf is te reserveren voor een paar dagen tot maximaal één of twee weken. De kosten zijn laag en betreffen alleen de onkosten van het verblijf zoals het gebruik van elektriciteit en water. Mocht het financieel niet haalbaar zijn om het verblijf zelf te betalen, dan kan de stichting (gedeeltelijk) bijdragen. U kunt ook een vrijwillige bijdrage in de vorm van een gift geven aan stichting Room2C. Vind u dit een goed initiatief en wilt u anderen de kans geven om hier gebruik van te maken, geef dan een gift ovv ‘Gift voor Hulp’ aan stichting Room2C.